T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Bartın İl Halk Kütüphanesi

2020 YILINA AİT DUYURULAR

1. Bu yıl 22-27 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep Havalimanında gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji  Festivali ile ilgili bilgilere aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

2. Bakanlığımızca sinema, müzik, tiyatro, ilim ve edebiyat, güzel sanatlar, yayıncılık,

yazılım, animasyon, bilgisayar oyunu gibi kültür endüstrisi altında yer alabilecek sektörlerin

desteklenmesi,  geliştirilmesi,  tanıtımı  veya  yurtdışı  pazarlara  girişini  kolaylaştırmak

amaçlarıyla ilgili kamu kurumlarınca sağlanan destek ve teşviklere ilişkin bilgileri içeren

"Kültür Endüstrileri Destek ve Teşvik Rehberi" hazırlanmıştır.

Kultur-Endustrileri-Destek-ve-Tesvik-Rehberi.pdf

3. Dünya genelinde hızla yayılan koronavirüs (Covid-19) nedeniyle alınan önlemler kapsamında, Kütüphanemizin  ikinci bir duyuruya kadar kütüphane  hizmetlerine  kapatılmasına ve yapılması planlanan tüm etkinliklerin iptaline tedbiren karar verilmiştir. Okuyucularımıza saygıyla duyurulur.